• Připomínáme dnešní akci - Pozvání pro rodiče

          • Vážení rodiče, v rámci festivalu "Týden mozku" proběhne i na naší škole zdarma přednáška pro rodičovskou veřejnost na téma "Jak pomoci dětem s učením" pod vedením Ing. Aleše Procházky, trenéra paměti. Setkání proběhne v aule budovy II. stupně dne 14.3.2023 od 16:00 - 17:30. Těšíme se na Vaši účast.

          • Přípravy na karneval

          • Na prvním stupni se do připrav zapojila nejedna ruka, barvilo se, navlékalo, vázalo, nyní už se pouze dofukuje a s očekáváním se těší na pátek, až tohle jarní veselí propukne.

          • SRPŠ : Trénink paměti a efektivní učení

          • Ve dnech 22. 2. a 1. 3. 2023 proběhly na škole semináře pro žáky 5. tříd „Trénink paměti a efektivní učení“. Děti se seznámily s poznatky o mozku a paměti z hlediska učení a vyzkoušely si paměťové techniky. Poznaly své dominantní učební styly a zjistily, proč mají spát 9 až 11 h nebo proč se dobře a včas nasnídat. Překvapující byly pro děti obrázky poškozených mozků 
            od marihuany a alkoholu. Děti si vyzkoušely práci s asociacemi, fantazií a vizualizacemi a zjistily, že učení může být i zábavné. Nedělalo jim problémy zapamatovat si číslo Pí na 21 pozic 3,14159265358979353846. V závěru semináře si kreslily myšlenkové mapy jako poznámky pro snadnější učení. Za SRPŠ Martina Procházková

             

          • Karneval vstupenky

          • Milí rodiče, děkujeme za váš velký zájem o karneval. Vstupenky lze koupit u paní sekretářky na 1. stupni do pátku 17.3. Lístky rychle mizí, tak si svou vstupenku kupte včas. 

             za SRPŠ MUDr. Martina Procházková

          • Svačinky pro děti do škol

          • Milí rodiče, jak jsme Vás již před časem informovali o možnosti odebírání svačin pro Vaše děti, dnes doplňujeme další informace. Někteří z Vás již dětem svačiny objednávají. Zde je odkaz na nové stránky, kde se můžete dozvědět více: https://snackujeme.cz  Pozn. Já jako sekretářka denně svačiny přebírám od dodavatele a musím se přiznat, že jsou velice lákavé. Jsou denně čerstvé, pečivo křupavé, zelenina a ovoce svěží. Bagety plné masa, salát dozdobený bylinkou, jogurt s čertvým ovocem. Vždy krásně zabalené, doplněné ubrouskem, popř. příborem. Mohu jen doporučit. Táborská

          • Těšíme se na karneval!

          • V družině se už moc těšíme na páteční karnevalový ples. Chceme, aby byl co nejpovedenější, nejveselejší, nejkouzelnější, proto jsme přidali ruce k dílu a pomáháme s výzdobou sálu. Pilně tvoříme v odděleních pohádkové postavičky. Určitě budou posloužit i po plese jako dekorace na chodbách naší školy.  

          • Družina v knihovně

          • My děti ze školní družiny do knihovny chodíme vždy, když nám to čas dovolí během celého roku. Březen je ale měsícem knihy, proto jsme se rozhodli věnovat knihám zvláštní pozornost a vydat se za nimi do místní městské knihovny častěji, kde si každý z nás vybral podle svého uvážení jednu, kterou do konce března sám přečte. 

          • Druháčci se školní družinou na bowlingu!

          • Minulý týden se naši druháčci s paní vychovatelkou Volfovou utkali v bowlingu. Někteří se s touto hrou setkali poprvé, ale rychle si osvojili hráčské dovednosti a bojovali jako lvi. Nejlepší skóre nahráli Michal Regner a Marek Hytha, za děvčata Sabinka Fischbachová a Josefínka Nosková. Výborní byli také Václav Zloch a Petr Šott. Uznání ale zaslouží všichni - nebáli se, překonali sami sebe a bojovali čestně. Určitě bude odveta! 

          • Workshop "FINANČNÍ GRAMOTNOST" ve 4. B

          • Ve třídě 4. B proběhl vzdělávací program "Finanční gramotnost" pod vedením paní přibylové z ČSOB Praha. Program byl zaměřen na získání znalostí z oblasti financí. Zabýval se základními pojmy jako druhy platebních prostředků, vysvětloval vznik a původ peněz. Ke konci hodiny proběhla tipovací soutěž, kdy žáci museli uhádnout přibližnou částku skartovaných peněz v balíčku. Moc jsme si to užili a věříme, že to nebylo naše poslední setkání.

                                                                                                                                     tř.učitelka B. Hankerová

          • Angličtina, slam poetry, paměť a efektivní učení a jiné...

          • V uplynulém týdnu proběhlo na druhém stupni mnoho zajímavých akcí a projektů. 

            V první řadě byla vyhodnocena soutěž žáků 2. stupně v anglickém jazyce, konkrétně školní kolo projektu "Video reklama na Karlovarský kraj". Soutěže se aktivně zúčastnilo poměrně hodně trojic, dvojic i jednotlivců. Ocenili jsme nejlepších 5 videí a do dalšího kola zaslali dle propozic videa z prvního až třetího místa.

            1. místo: Lenka Baťková, Eliška Šneberková, Marek Peteřík, 9.B

            2. místo: Hana Flekačová, Denisa Rozlivková, Adéla Uhrová, 8.A

            3. místo: Martin Čabrák, Jan Dušek, 7.A

            4. místo: Kristýna Adamová, Tereza Králíková, 9.B

            5. místo: Kateřina Brejlová, Veronika Fikrtová, Tereza Frejlachová, 7.B

            Ceníme si aktivního přístupu žáků a zapojení do soutěže a všem gratulujeme!

            V rámci krajských dotovaných programů absolvovali žáci všech tříd druhého stupně dvouhodinový program "Slam poetry" pod vedením Filipa Koryty. V rámci programu žáci hlasovali, které básně a čí přednes je nejvíce zaujaly. Následně diskutovali o tématech básní. Ikdyž byla témata básní náročná, žáci aktivně spolupracovali po celou dobu programu.

            V polovině týdne absolvovali vybraní žáci 7.A a 9.A dvouhodinový program "Paměť a efektivní účení". Chlapci z těchto tříd, Jan Eder a Šimon Pham Trinh Cao, vyhráli poukaz na workshop pro skupinu 30 žáků v robotické soutěži. Na workshopu se žáci seznámili s možnostmi práce s pamětí, mohli se dozvědět, jak posunout učení k lepšímu zapamatování, a to ještě navíc zábavnou formou. Dále se žáci dozvěděli, co s člověkem dělají návykové látky a jak se změní jeho mozek při jejich užívání. Tématem bylo především to, co je potřba k tomu, aby se žáci lépe vzdělávali.

            Třída 6.B absolvovala další díl programu ve Světě záchranářů v Karlových Varech. Tématem preventivního programu byl tentokrát "Oheň". Všichni se po úspěšném absolvování této oblíbené interaktivní formy vzdělávání vrátili poučení a zcela vyčerpáni. Cestu do Tuhnic a zpět zvládli pěšky. 

            Třída 8.A uskutečnila exkurzi do ekoncentra v Ostrově. Žáci zde měli objednaný interaktivní program s tématem "Rozmnožování zvířat". Absolvovali přednášku, navštívili expozici zvířat a dále hráli mnoho vzdělávacích her.

            V příštích dvou týdnech čeká žáky 7. - 9. ročníků zimní kurz na Božím Daru a dále výměnný pobyt studentů ze zahraničních škol. Naše škola bude poprvé hostovat žáky ze Slovenska a Španělska. Jde o projekt Erasmus+, ve kterém jsou aktivně zapojené školy ze zmíněných zemí. Naše škola v tuto chvíli vystupuje jako "nováček" v roli hostující organizace. Cílem je mimo jiné posbírat zkušenosti a zapojit naši školu do projektu v budoucích letech aktivněji. 

          • Basketbal v Chodově

          • V pondělí 6.3.2023 se naši mladí basketbalisté vydali na druhý přátelský zápas do nedalekého Chodova. Od 15:45 zde ve sportovní hale proběhlo další basketbalové klání basketbalistů ZŠ Truhlářská a TJ Spartak Chodov.

            Naše škola si vedla velmi dobře, trenérka byla s jejich hrou opět spokojená. Zápas ukázal, na čem musíme pracovat. Skóre pro naši školu 26:14. Ale nešlo o výsledek, šlo o motivaci na sobě dál pracovat a je krásnué, že děti samy už ví, co jim jde a kde naopak musí zabrat.

            Každý z nich dostal za odměnu nový basketbalový dres se svým jménem a číslem na přání.

            A závěrem je třeba poděkovat všem rodičům za jejich podporu a nasazení!

            Lenka Kůsová

          • Mezinárodní den žen ve 2. C

          • Mezinárodní den žen je svátek, který možná trochu zapadl. Což je škoda, protože jeho historie sahá až do roku 1908 a symbolizuje odvahu žen bránit si vlastní práva. Doba se mění, některé svátky zanikají a jiné se rodí.  Tradice ale přetrvávají.

            Ke každému svátku patří,tedy tradičně a neodmyslitelně, květina a ke každé ženě gentleman. Doufám, že gentlemany nám ženám nevezme žádná doba.

            A pokud budeme my rodiče, vychovávat ze svých synů pozorné a laskavé muže, nemusíme se, myslím, o budoucnost bát.

            Závěrem této úvahy bych ráda poděkovala Šimonkovi Uhrinovi za nás "ženy" ve 2.C. Každá od něj dnes dostala krásnou květinu. Přála bych Vám vidět ten výraz holčiček, když přicházely do třídy a na jejich lavici ležela růže.  Udělal nám Mezinárodní den žen opravdu krásný a odměnou mu byl nelíčený úžas a dojetí.

            Mgr. Jana Járová

          • Naše škola na 4.místě v krajském přeboru škol v šachu!

          • arlovarský kraj, konkrétně Šachový klub Spartak Chodov, 15.2.2023 uspořádal krajský přebor škol. Za naši školu nastoupila sestava Nikola Kůsová, Pavel Kojnok, Jan Sedrovič, Damir Kamaletdinov a Timur Kamaletdinov. Více jak polovina našich hráčů patří ještě na I. stupeň, ale ani to naše šachisty neodradilo od toho postavit se šachistům II. stupně. A ostudu neudělali. Umístili se v silné konkurenci na pěkném 4.místě. Letos se jim nepodařilo obhájit postup na republiku, ale nevadí. Všem patří velké poděkování za vzornou reprezentaci naší školy.

            Lenka Kůsová

          • Pozvání pro rodiče

          • Vážení rodiče, v rámci festivalu "Týden mozku" proběhne i na naší škole zdarma přednáška pro rodičovskou veřejnost na téma "Jak pomoci dětem s učením" pod vedením Ing. Aleše Procházky, trenéra paměti. Setkání proběhne v aule budovy II. stupně dne 14.3.2023 od 16:00 - 17:30. Těšíme se na Vaši účast.

            Týden mozku je festival nejnovějších objevů a trendů ve výzkumu mozku a neurovědách, který je součástí Brain Awareness Week (BAW) – celosvětové kampaně na zvýšení povědomí veřejnosti o úspěších a přínosech výzkumu mozku. Tradici Týdne mozku v České republice inicioval a založil český neurovědec profesor Josef Syka v roce 1998. Všechny akce festivalu jsou přístupné zdarma.

          • Jazykové soutěže na 1. stupni

          • Jsme moc rádi, že po třech letech opět na 1. stupni naší školy proběhla olympiáda z anglického jazyka, o kterou byl mezi dětmi velký zájem.

            ​​​​​​​Za 3. ročníky se přihlásilo 18 dětí, za 4. ročníky 19 dětí, za 5. ročníky 16 dětí.

            Všechny děti se před komisí musely představit, povyprávět o sobě, říci básničku nebo zazpívat písničku, popsat obrázek. Čtvrťáci a páťáci si navíc losovali téma, o kterém povídali. Všichni soutěžící si vedli náramně, odpovídali na otázky poroty, pro kterou bylo příjemným překvapením, co vše děti dokáží a jak hezky mluví.

            Ve škole následně proběhlo vyhlášení s předáním odměn a maličkostí pro všechny děti, které měly odvahu a do soutěže nastoupily.

            Vítězové 4. a 5. ročníku postupují do okresního kola.

            3. ročník: 1. místo Sara Kulak 3.A, 2. místo Natálie Škardová 3.D, 3. místo Martin Mϋller 3.A, pochvala pro Nellu Kydlíčkovou 3.D a Miroslava Godža 3.B.

            4. ročníky: 1. postupové místo Damián Šebo 4.A, 1. místo Erik Mudrončík 4.A a Miroslav Škarda 4.C, 2. místo Lucie Urbanová 4.A, 3. místo Hedviká Žáková 4.B.

            5. ročníky: 1. postupové místo Anna Sedrovičová 5.A, 1. místo Jakub Hloušek 5.A, 2. místo Petr Lazorčík 5.B, 3. místo Kira Svirska 5.B a Lucie Thea Kotová 5.D.

            Děkujeme všem dětem za chuť se zúčastnit!

            Kreativní soutěž z AJ pro žáky základních škol, kterou vyhlásilo Krajské sdružení MAS Karlovarského kraje a MAS Sokolovsko o.p.s spočívala v natočení 3-5 minutového videa v angličtině na téma: Co mám ráda a nemám rád na městě/obci, kde žiji.

            V této kategorii soutěžili žáci 3.-5. ročníků. Mohli se účastnit jednotlivci nebo až 3 děti společně.

            Sešlo se nám na 1. stupni několik úžasných videí. Dětem to dalo spoustu práce a času, který tomu věnovaly, ale výsledek stál za to!

            Chtěli bychom poděkovat za krásná filmařská díla a také pomoc rodičů, kteří děti podpořili.

            Zapojili se: Jan Suchý 4.A, Hedvika Žáková a Dominika Trnčáková 4.B.

            5. místo Antonín Rampas 4.A, 4.místo Daniel Rybníček a Jakub Mrkva 3.B.

            Do krajského kola postupují: 3. místo Martin Mϋller 3.A, 2. místo Michaela Hrochová 5.C, 1. místo Antonín Šlagorský 5.C.

            Gratulujeme a držíme palce k dalšímu úspěšnému umístění.

            Mgr. Jana Mohrmannová

          • Prvňáčci v ZOO

          • V pátek 3. března proběhlo vyučování u prvnáčků jinak než obvykle. Vypravili se na putování po školní imaginární ZOO, plnili plno úkolů, pracovali ve skupinkách a kdo byl úspěšný, zasloužil si i malou odměnu. Velký dík za uskutečnění akce patří také dětem z druhé třídy p. uč. Evy Záhoříkové, které pomáhaly tuto hru dobře zorganizovat. ( Mgr. Vadovičová, Mgr. Tvrz, Mgr. Hrušková)

          • LYŽUJ LESY

          • Žáci 1. stupně tuto středu reprezentovali naši školu na akci LYŽUJ LESY. Jedná se o obratností závod na běžkách, ve kterém musí malí závodníci čelit hned několika různým překážkám, např. slalomu, přeskoku, podlézání či jízdě pozadu. Závod se konal na Jahodovce na Božím Daru.

            Naše výprava nepřijela s prázdnou, za krásné 2. místo si Péťa Šott ze 2. C dovezl stříbrnou medaili, diplom a velikánskou čokoládovou sovu, o kterou se svými kamarády na místě podělil. Ostatní výkony si také zaslouží velkou pochvalu. Zorka Fremlová (2. C) a Míša Regner (2. B) obsadili ve svých kategoriích čtvrtá místa, Hanička Fremlová (4. B) vybojovala 5. místo, Lukáš Novotný (3. D) se umístil na 6. místě, Jan Klimaj (2. B) na 7. místě, Marek Nečekal (3. A) na 8. místě, Jan Krejčí (3. B) na 11. místě.

            Počasí nám přálo a celá akce se dětem moc líbila, bylo zajištěno malé občerstvení. Děkujeme pořadatelům za krásný autobus, který nás dopravoval tam a zpět.  Děti se už  těší na další zimu a závody na „Jahodě“.

            Všem závodníkům gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci.

          • Tombola na KARNEVAL 17.3.23

          • Milí rodiče, stále probíhá příjem darů do tomboly. Pojďme udělat radost našim dětem z pěkných dárků z tomboly. 🤗 Rodičům, kteří nás již podpořili, moc děkujeme. Dárky do tomboly přijímá paní sekretářka na prvním stupni. Lístky na karneval koupíte také u paní sekretářky. 
            Za SRPŠ MUDr. Martina Procházková

          • Den otevřených dveří a zápis do 1. tříd

          • Den otevřených dveří dne 28. 3. 2023 a zápis do 1. tříd pro školní rok 2023/2024 dne 4.4.2023. Podrobnějsí informace budou zveřejněny na webových stránkách školy www.zstruhlarska.cz pod záložkou ZÁPIS v následujících dnes.

          • SRPŠ : Trénink paměti a efektivní učení

            Ve dnech 22. 2. a 1. 3. 2023 proběhly na škole semináře pro žáky 5. tříd „Trénink paměti a efektivní učení“. Děti se seznámily s poznatky o mozku a paměti z hlediska učení a vyzkoušely si paměťové techniky. Poznaly své dominantní učební styly a zjistily, proč mají spát 9 až 11 h nebo proč se dobře a včas nasnídat. Překvapující byly pro děti obrázky poškozených mozků
            od marihuany a alkoholu. Děti si vyzkoušely práci s asociacemi, fantazií a vizualizacemi a zjistily, že učení může být i zábavné. Nedělalo jim problémy zapamatovat si číslo Pí na 21 pozic 3,14159265358979353846. V závěru semináře si kreslily myšlenkové mapy jako poznámky pro snadnější učení. Za SRPŠ Martina Procházková

          • Karneval vstupenky

            Milí rodiče, děkujeme za váš velký zájem o karneval. Vstupenky lze koupit u paní sekretářky na 1. stupni do pátku 17.3. Lístky rychle mizí, tak si svou vstupenku kupte včas.

            za SRPŠ MUDr. Martina Procházková

          • Svačinky pro děti do škol

            Milí rodiče, jak jsme Vás již před časem informovali o možnosti odebírání svačin pro Vaše děti, dnes doplňujeme další informace. Někteří z Vás již dětem svačiny objednávají. Zde je odkaz na nové stránky, kde se můžete dozvědět více: https://snackujeme.cz Pozn. Já jako sekretářka denně svačiny přebírám od dodavatele a musím se přiznat, že jsou velice lákavé. Jsou denně čerstvé, pečivo křupavé, zelenina a ovoce svěží. Bagety plné masa, salát dozdobený bylinkou, jogurt s čertvým ovocem. Vždy krásně zabalené, doplněné ubrouskem, popř. příborem. Mohu jen doporučit. Táborská

          • Těšíme se na karneval!

            V družině se už moc těšíme na páteční karnevalový ples. Chceme, aby byl co nejpovedenější, nejveselejší, nejkouzelnější, proto jsme přidali ruce k dílu a pomáháme s výzdobou sálu. Pilně tvoříme v odděleních pohádkové postavičky. Určitě budou posloužit i po plese jako dekorace na chodbách naší školy.

          • Družina v knihovně

            My děti ze školní družiny do knihovny chodíme vždy, když nám to čas dovolí během celého roku. Březen je ale měsícem knihy, proto jsme se rozhodli věnovat knihám zvláštní pozornost a vydat se za nimi do místní městské knihovny častěji, kde si každý z nás vybral podle svého uvážení jednu, kterou do konce března sám přečte.

          • Druháčci se školní družinou na bowlingu!

            Minulý týden se naši druháčci s paní vychovatelkou Volfovou utkali v bowlingu. Někteří se s touto hrou setkali poprvé, ale rychle si osvojili hráčské dovednosti a bojovali jako lvi. Nejlepší skóre nahráli Michal Regner a Marek Hytha, za děvčata Sabinka Fischbachová a Josefínka Nosková. Výborní byli také Václav Zloch a Petr Šott. Uznání ale zaslouží všichni - nebáli se, překonali sami sebe a bojovali čestně. Určitě bude odveta!

          • Workshop "FINANČNÍ GRAMOTNOST" ve 4. B

            Ve třídě 4. B proběhl vzdělávací program "Finanční gramotnost" pod vedením paní přibylové z ČSOB Praha. Program byl zaměřen na získání znalostí z oblasti financí. Zabýval se základními pojmy jako druhy platebních prostředků, vysvětloval vznik a původ peněz. Ke konci hodiny proběhla tipovací soutěž, kdy žáci museli uhádnout přibližnou částku skartovaných peněz v balíčku. Moc jsme si to užili a věříme, že to nebylo naše poslední setkání.

          • Basketbal v Chodově

            V pondělí 6.3.2023 se naši mladí basketbalisté vydali na druhý přátelský zápas do nedalekého Chodova. Od 15:45 zde ve sportovní hale proběhlo další basketbalové klání basketbalistů ZŠ Truhlářská a TJ Spartak Chodov.

            Naše škola si vedla velmi dobře, trenérka byla s jejich hrou opět spokojená. Zápas ukázal, na čem musíme pracovat. Skóre pro naši školu 26:14. Ale nešlo o výsledek, šlo o motivaci na sobě dál pracovat a je krásnué, že děti samy už ví, co jim jde a kde naopak musí zabrat.

          • Mezinárodní den žen ve 2. C

            Mezinárodní den žen je svátek, který možná trochu zapadl. Což je škoda, protože jeho historie sahá až do roku 1908 a symbolizuje odvahu žen bránit si vlastní práva. Doba se mění, některé svátky zanikají a jiné se rodí. Tradice ale přetrvávají.

            Ke každému svátku patří,tedy tradičně a neodmyslitelně, květina a ke každé ženě gentleman. Doufám, že gentlemany nám ženám nevezme žádná doba.

          • Naše škola na 4.místě v krajském přeboru škol v šachu!

            arlovarský kraj, konkrétně Šachový klub Spartak Chodov, 15.2.2023 uspořádal krajský přebor škol. Za naši školu nastoupila sestava Nikola Kůsová, Pavel Kojnok, Jan Sedrovič, Damir Kamaletdinov a Timur Kamaletdinov. Více jak polovina našich hráčů patří ještě na I. stupeň, ale ani to naše šachisty neodradilo od toho postavit se šachistům II. stupně. A ostudu neudělali. Umístili se v silné konkurenci na pěkném 4.místě. Letos se jim nepodařilo obhájit postup na republiku, ale nevadí. Všem patří velké poděkování za vzornou reprezentaci naší školy.

          • Pozvání pro rodiče

            Vážení rodiče, v rámci festivalu "Týden mozku" proběhne i na naší škole zdarma přednáška pro rodičovskou veřejnost na téma "Jak pomoci dětem s učením" pod vedením Ing. Aleše Procházky, trenéra paměti. Setkání proběhne v aule budovy II. stupně dne 14.3.2023 od 16:00 - 17:30. Těšíme se na Vaši účast.

          • Jazykové soutěže na 1. stupni

            Jsme moc rádi, že po třech letech opět na 1. stupni naší školy proběhla olympiáda z anglického jazyka, o kterou byl mezi dětmi velký zájem.

            ​​​​​​​Za 3. ročníky se přihlásilo 18 dětí, za 4. ročníky 19 dětí, za 5. ročníky 16 dětí.

            Všechny děti se před komisí musely představit, povyprávět o sobě, říci básničku nebo zazpívat písničku, popsat obrázek. Čtvrťáci a páťáci si navíc losovali téma, o kterém povídali. Všichni soutěžící si vedli náramně, odpovídali na otázky poroty, pro kterou bylo příjemným překvapením, co vše děti dokáží a jak hezky mluví.

          • Prvňáčci v ZOO

            V pátek 3. března proběhlo vyučování u prvnáčků jinak než obvykle. Vypravili se na putování po školní imaginární ZOO, plnili plno úkolů, pracovali ve skupinkách a kdo byl úspěšný, zasloužil si i malou odměnu. Velký dík za uskutečnění akce patří také dětem z druhé třídy p. uč. Evy Záhoříkové, které pomáhaly tuto hru dobře zorganizovat. ( Mgr. Vadovičová, Mgr. Tvrz, Mgr. Hrušková)

          • LYŽUJ LESY

            Žáci 1. stupně tuto středu reprezentovali naši školu na akci LYŽUJ LESY. Jedná se o obratností závod na běžkách, ve kterém musí malí závodníci čelit hned několika různým překážkám, např. slalomu, přeskoku, podlézání či jízdě pozadu. Závod se konal na Jahodovce na Božím Daru.

            Naše výprava nepřijela s prázdnou, za krásné 2. místo si Péťa Šott ze 2. C dovezl stříbrnou medaili, diplom a velikánskou čokoládovou sovu, o kterou se svými kamarády na místě podělil. Ostatní výkony si také zaslouží velkou pochvalu. Zorka Fremlová (2. C) a Míša Regner (2. B) obsadili ve svých kategoriích čtvrtá místa, Hanička Fremlová (4. B) vybojovala 5. místo, Lukáš Novotný (3. D) se umístil na 6. místě, Jan Klimaj (2. B) na 7. místě, Marek Nečekal (3. A) na 8. místě, Jan Krejčí (3. B) na 11. místě.

          • Tombola na KARNEVAL 17.3.23

            Milí rodiče, stále probíhá příjem darů do tomboly. Pojďme udělat radost našim dětem z pěkných dárků z tomboly. 🤗 Rodičům, kteří nás již podpořili, moc děkujeme. Dárky do tomboly přijímá paní sekretářka na prvním stupni. Lístky na karneval koupíte také u paní sekretářky.
            Za SRPŠ MUDr. Martina Procházková