• POZVÁNÍ NA LETNÍ SLAVNOST "Havaj"

          • Žáci, učitelé a rodiče aktuálně chystají závěrečnou "Letní slavnost", která by měla být příležitostí pro neformální setkání všech před koncem školního roku.

            Rezervujte si tedy v kalendáři termín 27. 6. 2023 od 15:00 - 19:00.

            Slavnost se bude konat v areálu II. stupně - venku i uvnitř a těšit se můžete na bohatý program a jako vždy dobré občerstvení.

            Plakáty s pozváním budou během příštího týdne na obou budovách školy.

          • Týden v ŠD

          • Včera se oddělení paní Volfové a oddělení paní Tatarkové vydalo do centra města Karlových Varů, aby se svezla v kočáře taženého krásnými bílými koňmi. Během projíždky se děti dozvěděly vše o budovách a místech, které míjely a naučily se některé z povelů pro "řízení" koňského spřežení. Stejný program dnes čeká oddělení paní Puchýřové a paní Vicanové. 

            Děti si prohlédly Vřídelní i Dřevěnou kolonádu, Císařské lázně, hotel Pupp, městské divadlo a spoustu dalších míst... Svezly se lanovkou k hotelu Imperiál a čas zbyl i na oplatku a zmrzlinu.

            Hasiče v Rybářích navštívili druháčci s paní Vítovou. Dozvěděli se vše nejen o technice, kterou mají hasiči k dispozici, ale zopakovali si i jaká běžná rizika je mohou potkat, a jak jim nejlépe předcházet. Do místní městské knihovny ve Staré Roli se vydalo oddělení s paní Puchýřovou. Děti tu nebyly poprvé, dobře už knihovnu znají, číst jim už také nedělá problémy, a tak nebylo těžké vybrat si knihu a začíst se do ní. 

            Při venkovních aktivitách jsme objevili spadlé prázdné hnízdo. Mohli jsme si tak z blízka prostudovat důmyslnou stavbu ptáků a obdivovat jejich šikovnost. Zkoušeli jsme zjistit kdo ho obýval, ale možností bylo mnoho. Také využíváme příznivého počasí a trávíme volný čas sportováním na dětských hřištích v okolí školy.

          • Kraje pro bezpečný internet

          • Naše škola získala certifikát za účast v soutěžním on-line kvízu 2022/2023 projektu Kraje pro bezpečný internet. Nejúspěšnějšími řešiteli za I. stupeň celého Karlovarského kraje byli vyhlášeni Tomáš Donáth ze 4. C a Marie Pavlová ze 4. B. Gratulujeme.

          • Fotbalový turnaj

          • ​​​​​​Ve čtvrtek 8.6. pořádal fotbalový klub FC Slavie Karlovy Vary turnaj pro žáky druhých a třetích tříd. Turnaje se zúčastnilo 6 škol a naši žáci vybojovali krásné 3. místo. Školu reprezentovali Miroslav Holub (2. B), Nicolas Edr (2. C), Petr Šott (2. C), Šimon Uhrin (2. C), Alexander Zakreničnyj (2. C), Václav Zloch (2. C), Marek Nečekal    (3. A),  Vojta Černý (3. C), Michael Godžo (3. C), Denis Vlnatý (3. C), Maxim Kozel (3. D), Šimon Záhořík.

            Děkuju klukům za nasazení a  bojovnost.

          • 5. A v Karlovarském městském muzeu

          • 6.6. po absolvování úžasné přednášky v Thermalu o Senegalu se třída 5. A vydala na další pouť za informacemi. Navštívila Karlovarské městské muzeum, kde na ni čekala komentovaná prohlídka po stopách historie našeho města. Díky paní průvodkyni se děti dozvěděly spoustu zajímavostí, osahaly a vyzkoušely si vystavené exponáty a jistě si odnesly mnoho dalších informací o našem krásném městě.

          • Škola v přírodě

          • Ve dnech 29. 5. - 2. 6. se třídy 3. D a 4. C vypravily na společnou školu v přírodě na Boží Dar. Díky počasí, které vyšlo na 1*, jsme si školu v přírodě v Krušných horách užili. Zdolávali jsme vrcholky hor, stříleli z luku a biatlonové malorážky, házeli oštěpem, vydali se do jáchymovské štoly, navštívili areál Novako. Někteří překonávali strach při bobříku odvahy. Se školou v přírodě jsme se rozloučili při opékání buřtů.

            Děkujeme paní učitelce Celerové a paní vychovatelce Pavlasové za jejich zápal při vytváření programu.

             

                                                                                                  tř. učitelky Alena Ženíšková a Michaela Frantová

          • Co bylo v ŠD

          • ​​​​​​​​​​​​​V pátek 26.5. se vydalo oddělení paní Volfové a Tatarkové na lanové centrum Linhart, kde si děti vyzkoušely svou zdatnost na juniorském okruhu. Za takové výkony nemohla chybět sladká odměna v podobě nanuku. Moc děkujeme ochotným rodičům za spolupráci s převozem dětí na akci. 

            V pátek 2.6. jsme se náramně bavili v divadle na čertovské klauniádě pod názvem Čertovská škola. Divadlo za námi přijelo z Prahy. V představení zaznělo spousta písniček, ke kterým jsme dostali natištěné texty, pracovní listy a omalovánky. 

            Oddělení paní Vítové se vydalo také do MiniZoo ve Staré Roli, navštívilo místní posilovnu u Kollariků a svezlo se vláčkem do centra Karlových Varů.

            Ke Dni dětí také děti soutěžily v přírodopisných znalostech, navštívily areál Rolava, zastavily se na zmrzlině a nechyběla ani pohádková cesta podél řeky Rolavy. Naši nejmenší spolužáci malovali obrázky, ty nejstarší tvořili z hmoty podle své fantazie a poznávali při "Čaji o páté" tradice a historii Anglie. 

          • "Svět kolem nás"

          • Cyklus SVĚT KOLEM NÁS je mezinárodní vzdělávací projekt, který žákům základních škol a studentům středních škol a gymnázií přibližuje ty nejzajímavější kouty naší planety. V uplynulém týdnu nabídky projektu využili žáci druhého stupně naší školy a absolvovali program zaměřený na Afriku, konkrétně Tanzanii. Akci podpořilo finančně SRPŠ školy.

            Třídy 7.A a 7.B se vypravily za projektovým vyučováním do Bečova a v tamní botanické zahradě absolvovali žáci těchto tříd skvělý výukový program "Detektivem v Botance". Cesta tam a zpět byla hrazena z dotace Karlovarského kraje. 

            V pondělí dne 29.5.2023 proběhly na naší škole mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge. Zkoušku absolvovali jak žáci naší školy, tak žáci z jiných karlovarských škol. Organizačně vše zajistila vyučující angličtiny Bc. Pavla Hájková, která na škole vede kurzy anglického jazyka. 

            Největší přípravy si ale tento týden vyžádala dnešní akce "Majáles" žáků II. stupně. Ten propukne v 18:00 v Lidovém domě ve Staré Roli. Přejeme žákům, aby se celá akce vydařila, protože přípravám věnovali opravdu mnoho energie a volného času. 

            Velké poděkování patří všem rodičům - sponzorům. Podařilo se přichystat opravdu krásnou tombolu na dnešní ples!

          • 1. A v Galerii SUPERMARKET WC

          • Na Den dětí navštívila třída 1. A Galerii SUPERMARKET WC, kde se věnovala designu a výrobě placek. Placka, kterou si každý navrhl, slouží jako doplněk k oblečení, batohu, tašce nebo jako brož. Prostory, místa jsou netradiční a děti ohromovaly.

          • Pohár rozhlasu

          • Krásné 3. místo v atletice obsadily dívky naší ZŠ v kategorii mladší žákyně. Soutěžilo se ve štafetě 4x60m, skoku do dálky, skoku do výšky, hodu míčkem a běhu na 60 a 600 metrů. Dívkám gratulujeme a děkujeme pořadatelům za skvělou akci!

          • Projektové dny na prvním i druhém stupni

          • V průběhu měsíce května jsme se rozhodli, stejně jako minulý rok, vyhradit tři dny projektovému vyučování. Zadaným výstupem bylo vytvořit pracovní list, hru, či aktivitu pro případné návštěvníky Karlových Varů ve věku našich žáků. Zjistili jsme, že nabídka takových aktivit v Infocentru města chybí. Motivovali jsem žáky tím, že se povedené výstupy pokusíme Infocentru nabídnout. 

            Snahou bylo pracovat v menších skupinách a dodržet kritéria projektového učení. Byl vymezen cíl projektu, časový rámec a vysvětlen systém zapisování do skupin. Druhý stupeň pracoval se smíšenými skupinami žáků druhého stupně. Vzniklo tak 19 menších skupin (14 členů) každá pod vedením jednoho pedagoga.

            Konkrétní témata pro práci a naplnění cíle skupiny byla již v režii žáků, členů skupin, kteří fungovali často jako pracovní tým firmy. Každá skupina měla jinou dynamiku a jinou představu o jeho naplnění. Škola se na tři dny proměnila ve školu 21. století. Nezvonilo, vše plynule fungovalo. Mnoho času strávili žáci v terénu a velmi efektivně využili moderní technologie. Zdá se, že pro děti druhého stupně je vytvoření QR kódů pro hru, kvíz, či trasu naprostou banalitou.

            V zadání letošních projektových dnů nebyla specifikována prezentace výstupů, žáci měli pouze výstupy nahrát na sdílené úložiště. Některé skupiny v průběhu týdne požádaly paní ředitelku o možnost prezentovat svou práci spolužákům. Bylo jim vyhověno. Žáci zorganizovali i přípravu prostoru a technického vybavení, naplánovali časový harmonogram a samostatně vše moderovali. Sedm skupin z 19 představilo svou práci prostřednictvím videa, prezentace, či kvízu pro spolužáky. 

            Všechny skupiny odevzdaly celou škálu tématicky rozmanitých pracovních listů a aktivit, které nabídneme Infocentru Karlovy Vary a využijeme jich pro návštěvy partnerských škol i pro naše žáky. Mnohé z výstupů jsou opravdu na profesionální úrovni.

            Konkrétní produkt není jediným bonusem projektového učení. Žáci zažívají učení vlastní zkušeností, učitelé jsou pouze průvodci, konzultanty, motivují žáky. Práce ve smíšených skupinách nabídla žákům z různých tříd spolupracovat, poznat se jinak, respektovat odlišné možnosti a schopnosti s ohledem na věk či jazykovou vybavenost.  

            Na prvním stupni byly v rámci projektového týdne vytvořeny menší pracovní skupiny z třídních kolektivů. Zapojily se 4. a 5. třídy.

            Vznikly nádherné práce a navíc děti učení bavilo. Každá třída rozdělená do menších skupin pojala tyto tři dny originálně. 

            Žáci třídy 4.A shrnuli tyto tři dny takto: "V rámci projektových dní jsme se dozvěděli spoustu nových a praktických věcí. Naučili jsme se pracovat s mapou, vyhledávačem spojů, seznámili se s historií dané lokality a zopakovali si zvířata našich lesů. Vše jsme si i zkusili prakticky v oboře Linhart. Jeli jsme vlakem, putovali podle mapy a hledali zajímavosti v této části lázeňských lesů. Výpravu jsme si moc užili."

            Cílem projektových dnů třídy 4.C bylo zjistit nové informace o Císařských lázních. Žáci ve skupinách přpravili úkoly pro jiné děti, které se chtějí dozvědět o této zrekonstruované budově, jejíž otevření se chystá na červen letošního roku. 

            Ve skupinách třídy 5. A vytvořili žáci procházky po lázeňských parcích. Třída 5.B pak připravila velmi zábavnou trasu po stopách karlovarských křížů a barona Lützowa.

            Výstupem jsou opravdu krásné práce!

          • Exkurze 3. B

          • Naše "krasojízda" s exkurzemi pokračovala 17.5. návštěvou tiskárny Polypress. Viděli jsme, jak se tisknou knihy, letáky, samolepky a textil. Hned jsme toho využili a objednali si trička do školy v přírodě. Obrovské poděkování patří panu Šmídovi, který nás poutavě provedl celou provozovnou a zařídil sponzorský tisk a vazbu naší "Knížky pro prvňáčka".

            Naši žáci si vyzkoušeli na figurínách, jak lze zachránit lidský život. Poté jsme pokračovali návštěvou oddělení Emergency. Vrchní sestra Bc. Bílská nám na figurantovi názorně ukázala, jak funguje komplexní resuscitační péče. Podívat jsme se mohli i na přistávací dráhu heliport. Poslední část exkurze probíhala na dětském oddělení, kde se nám velice líbilo, ale jen v roli návštěvníků.

          • Já, semínko ...

          • Třídu 3. C navštívila naše oblíbená a kreativní výtvarnice paní Katka Hanková, která si pro náš připravila dílnu s názvem JÁ, SEMÍNKO. Jak už název vypovídá, děti si povídaly o tom, jaká semínka rostlin nebo bylinek znají. Ve skupinách pak na děti čekaly zajímavé a zábavné úkoly. Od skládání puzzle až po výrobu krabičky, ve které nám semínka budou klíčit a pomaličku růst. Dostali jsme také za úkol pozorovat, jak se naše semínko vyvíjí a všechny naše postřehy postupně zapisovat do Deníčku pěstování. Děti se už nemohou dočkat, až si ze své vypěstované bylinky budou moct připravit nějaký velice chutný pokrm. Děkujeme za inspirativní dílnu, která byla zakončená výbornou ochutnávkou různých bylinek. Moc se těšíme na další spolupráci. 

                                                                                                                                    Mgr. Petra Kratochvílová 

          • Dřevěné tvoření v ŠD

          • V pondělí 22.5. se v naší družině opět tvořilo. Tentokrát to byly obrázky ze dřeva. Z veliké nabídky motivů jsme si každý vybral ten svůj oblíbený, který jsme si podle fantazie vybarvili. Byli tu zvířátka, princezny, draci, postavičky z pohádek, auta, dinosauři..., vybrat si jen jeden obrázek bylo opravdu těžké. Ve čtvrtek se budou tvořit stejné obrázky ještě v ŠD na druhém stupni. 

          • Holčičí den

          • V úterý se naše děvčata ze třetí třídy vydala s paní Puchýřovou do cvičného kadeřnictví v Ondřejské ulici v Karlových Varech, kde se jim maximálně věnovaly studentky oboru kadeřník. Během kadeření a výroby rozmanitých účesů jim studentky vysvětlily jak se o vlasy starat, jaké přípravky používat a jak uplést nejrůznější copánky. Ve středu se potom děvčata věnovala péči o své ruce. Učily se ruce nejen dobře umýt a použít vhodné krémy, ale také masírovat. Moc si svůj den užily. Děkujeme Střednímu odbornému učilišti v Karlových Varech a paní vychovatelce za zprostředkování.

          • Pískujeme v družině!

          • Od pondělí 15.5 do pondělí 22.5. se v naší družině opět pískují obrázky. Tato výtvarná technika nás naprosto okouzila a my se nemohli dočkat až za námi paní "písková Libuška" přijede. Nezklamala nás a dovezla zase zcela jiné vzory. Vybrat si pouze jednu bylo těžké.

            Příští týden v pondělí 22.5. a ve čtvrtek 25.5. budeme zkoušet něco nového. Malování na dřevo. Na zájemce čekají obrázky dvou velikostí a množství motivů. 

          • Červnové aktivity žáků II. stupně

            Dizajnpark

            Během června absolvovalo hned několik tříd druhého stupně zážitkové workshopy v Dizajnparku. V pondělí 3. 6. 2024 to byla třída 9.C, dne 6.6. pak i třída 8.A. Žáci se vypravili prozkoumat interaktivní výstavu Továrna na utopii, která je inspirována dílem Karla Čapka. Zábavnou formou žáci doplnili znalosti z literatury o nové poznatky. Dále byl pro deváťáky připraven workshop na téma Black out Poetry - Černá poezie - neboli volná a kreativní tvorba s textem.

          • Ohlédnutí za letní slavností

            Dne 20. 6. 2024 se uskutečnil již druhý ročník letní slavnosti Hawai. Šlo o neformální příjemné setkání žáků, učitelů, rodičů a všech příznivců školy. Letní slavnost byla též oslavou konce školního roku s vítáním prázdninového času. Fotografie zdaleka nezachytí vše, co se v areálu školy odehrálo. Do příprav se zapojili pedagogové, žáci i rodiče. Slavnost přinesla hry, soutěže, věštírnu, prodejní stánky výrobků, kavárnu, táborák, zpěv, tanec, sportovní aktivity, výtvarné dílny i výstavu výtvarných prací žáků především devátých ročníků. Celá slavnost proběhla díky spolupráci a ochotě všech zúčastněných, finančně byla podpořena spolkem SRPŠ při naší škole.

          • Rozloučení se školní družinou...

            Ve středu proběhlo ve školní družině zakončení celodružinové hry "Cesta kolem světa za 80 dní", která nás provázela celým školním rokem. Každý měsíc jsme navštívili jeden z kontinentů a seznámili se s jeho faunou a flórou, jeho zajímavostmi, významnými stavbami a památkami a poznávali jsme místní obyvatele. Všechny poznatky jsme pečlivě zaznamenávali do námi vytvořených cestovních pasů a získávali do nich cestovní víza dané země. Včera nás tedy čekala "Cílová rovinka" plná zábavných soutěží. Závodili jsme s časem s kufrem v ruce, spěchali na vlak do Londýna, procházeli celní kontrolou, lovili v severních vodách, luštili tajné písmo, skládali mapu světa, obědvali v čínském bistru, překonávali osmitisícovky a spoustu dalších záludných úkolů. Za odměnu jsme získali poklad z cest v podobě sladké odměny.

          • Hurá červen

            Všichni se už těšíme na zasloužené prázdniny. Ale nechceme Vás ochudit o poslední měsíc školního roku na I. stupni, který byl opět nabitý akcemi.

            V městské knihovně Karlovy Vary proběhlo dlouho očekávané pasování prvňáčků na čtenáře. V knihovně prvňáčci objevili spící princeznu, kterou šlo probudit pouze čtením. Všichni postupně přečetli kousek ze své oblíbené knížky, princeznu probudili a byli oficiálně pasováni na rytíře a rytířky ŘÁDU ČTENÁŘSKÉHO.

          • Letní slavnost

            Školní rok se blíží ke konci a všichni již netrpělivě vyhlížíme prázdniny. Přijďte s námi nasát letní atmosféru a neformálně se rozloučit se školním rokem v areálu II. stupně naší základní školy.

          • Květnové události II. stupně

            Dopravní soutěž mladých cyklistů a velké úspěchy mladších i starších žáků naší ZŠ.

            V květnu se konalo okresní a krajské kolo DSMC. V okresním kole obě naše družstva s převahou zvítězila a postoupila do krajského kola. V krajském kole zvítězili mladší žáci: Šimon Záhořík, Dominika Trnčáková, Veronika Altmanová a Antonín Rampas. Byli nejlepším družstvem soutěže, získali Pohár hejtmana a postoupili do republikového finále. Nejlepším účastníkem se stala Veronika a odvezla si nové kolo.

          • Květen na I. stupni

            O úspěch chlapců z druhých a třetích tříd, kteří reprezentovali školu v minikopané, jsme již psali. Kluci ze čtvrtých a pátých tříd sice nepostoupili do dalších kol, ale uznání a pochvalu za reprezentaci také zaslouží.

            Jsou to: Tomáš Štycha (5. B), Max Mištuna (5. B), Dominik Zahrádka (5. C), Miroslav Škarda (5. C), Patrik Hofman (5. C), Michael Godžo (IV. C), Šimon Záhořík (IV. D), Maxim Kozel (IV. D).

          • Literární soutěž- úspěch žáků 4. B

            V měsíci dubnu byla vyhlášena celorepubliková literární soutěž "Rosteme s knihou" na téma : V co, nebo koho bych se chtěl(a) proměnit.

            Soutěžilo se ve třech kategoriích. Ze třídy 4.B se zapojilo 7 žáků a s napětím jsme čekali na výsledek. Velkým překvapením byl pro nás e-mail, ve kterém nám bylo oznámeno, že dva naši žáci (Sebastian Mockl a Tobias Prudil) se probojovali do desítky nejlepších z celé republiky. Kolikátí v té desítce skončili, se měli dozvědět v pátek 24.5. v Praze na knižním veletrhu.

          • Květen v družině!

            V pátek 17.5. dopoledne s paní vychovatelkou Volfovou a Tatarkovou navštívilo několik z nás Domov seniorů ve Staré Roli, abychom potěšili svým vystoupením klienty tohoto domova. Zahráli jsme a zazpívali spoustu lidových i současných písniček a došlo i na moderní tanec.

            Odpoledne se stihlo ještě I. oddělení s paní Volfovou královsky pobavit na Laser game ve Staré Roli. Vítězem byl každý kdo se odvážil vstoupit do arény plné překážek. Nejlepší hráči byli oceněni medailemi a na každého hráče čekala také sladká odměna za odvahu.

          • Fotbalový úspěch

            Chlapci ve složení Šimon Uhrin (3. C), Alexander Zakreničnyj (3. C), Václav Zloch (3. C), Nicolas Edr (3. C), Lukas Mištuna (2. A), Jan Zahrádka (3. A), David Nguyen 3. A), Miroslav Holub (3. B), Samuel Skala (3. A), Denis Vítek (3. A), Matyáš Brančík (2. A) reprezentovali školu McDonald’s Cupu- celorepublikový školní fotbalový turnaj. Kluci svým nasazením vybojovali 2. místo v Karlovarském kraji v kategorii prvních až třetích tříd. Těsně unikl postup do celorepublikového finále.

          • Naše škola má maratonce

            Na konci dubna se žáci 1. stupně naší školy zúčastnili během dvou dnů hned tří akcí. A byli vidět.

            Jmenovitě: Marie Pavlová, Nikola Kůsová, Hana Fremlová, Karolína Rybárová, Zoja Uhrinová, David Brynda, Ilja Maksymenko, Šimon Uhrin, Natálie Zemanová, Alexandr Zakreničnyj, Jana Slouková Karolína Hartmanová, Zora Fremlová, Veronika Pavlová, Nicolas Edr, Petr Šott, Max Přikryl, Sebastian Mockl, Dan Nikodým a Dan Rybníček.

          • Den Země

            Projektový "Den Země" na druhém stupni proběhl dne 22. 4. 2024. Počasí bylo velmi chladné. Některé třídy zima neodradila a vyrazily na Linhart či na Andělskou horu a výlet spojily s úklidem okolí, jiné zrealizovaly exkurzi na letiště Karlovy Vary, do Císařských lázní či do Centra záchranářů, některé pracovaly ve škole ať už na přípravě prezentací na téma "Země a národy světa", tvořily z odpadů, hrály únikovou hru či kvízy s tématem recyklace.

          • Duben na I. stupni

            Přípravné třídy a 2. B se vypravily na výlet do Botanické zahrady v Bečově, kde plnily úkoly na téma Z pohádky do pohádky.

            Třídy 4. C a 4. D navštívily knihařskou dílnu v Klášteře premonstrátů v Teplé. Žáci si prohlédli krásné prostory opatství, vyzkoušeli si, jak vypadala škola za doby Marie Terezie, zkusili si číst ve stovkách let starých knih. Také se seznámili s knihařskými stroji a různými technikami tisku. Nakonec si každá třída vyrobila svou vlastní knihu- Bestiář.

          • Čarodějnický rej v ŠD

            V pátek 26.4. se celé odpoledne ve školní družině rojili čarodějové a čarodějnice, aby si změřili své síly v deseti záludných úkolech. Jaké úkoly to byly? Let na koštěti, vaření kouzelného letkvaru, překonání bažiny na chůdách, rozpoznání brouků vhodných do čarovných nápojů, hod žábím stehýnkem, vyslovení kouzla věčného mládí, průchod černočernou jeskyní, sběr bylinek jedovatek, překonání lávy po kamenech nebo ropuší skákání v pytli. Za každý splněný úkol se získala část kouzelného hesla k otevření pokladu. Odměnou nám byly nejen jedlé myšky a zuby, barvící lízátka a skleněné drahokamy, ale také jsme si užili spoustu legrace!

          • Ohlédnutí za karnevalem 5.4.2024

            Ohlédnutí za karnevalem: Pestrý večer plný zábavy a pohádkového kouzla

            Začátkem dubna jsme v Lidovém domě ve Staré Roli prožili nezapomenutelný večer, karneval plný radosti, barev a skvělé atmosféry!

            Zahájení celého večera bylo skvěle symbolizováno zvučnými tóny fanfáry z pohádky "Tři oříšky pro Popelku", které vtiskly večeru pohádkový nádech.

          • Pozvání na Majáles a prodej vstupenek

            Vážení čtenáři našeho webu, máme pro Vás krásnou novinku! Blíží se druhý ročník "Majálesu", tedy plesu žáků II. stupně. Organizační tým žákovského parlamentu již pilně pracuje na přípravách a za SRPŠ i celý II. stupeň Vás srdečně na akci zve!

            Prodej vstupenek bude zahájen v pondělí dne 22. 4. 2024 v sekretariátu budovy II. stupně u paní Táborské ve 14 hodin. Lístky bude možné zakoupit v průběhu následujících týdnu vždy od pondělí do čtvrtka mezi 14h a 15h.

          • Vystoupení ŠD pro klienty Farní charity.

            Ve středu 17.4. se skupinka dětí ze školní družiny paní Tatarkové a Volfové vydala potěšit svým bezmála hodinovým vystoupením klienty Týdenního stacionáře Farní charity v Karlových Varech. Děti hrály na hudební nástroje, zpívaly lidové písničky i současné moderní písně známých zpěváků a tančily vlastní choreografii. A kdo vystupoval? Míša Regner, Markétka Chalupníková, Gazárková Julinka i Valinka, Lísová Eliška, Jeřábková Leontýnka, Viki Dědičová, Jelínková Leontýnka, Zorka Fremlová, Procházková Sylvinka a Milana Bazai. Všichni si zaslouží velkou pochvalu!