• Exkurze do Porcelánové školičky

          • První říjnové pondělí strávily třídy 3. B a 5. A příjemné dopoledne v Porcelánové školičce v Nové Roli. Pro páťáky to už byla druhá návštěva, přesto si rádi oživili své vzpomínky na výrobu talířů, hrníčků, misek. Opět si všichni odekorovali svůj vlastní hrneček či talířek. Poděkování patří paní lektorce, která se nám celou dobu plně věnovala.

          • Adaptační výjezd 6.B

          • V pondělí 3.10.2022 odjela téměř v plném počtu třída 6.B s třídním učitelem Mgr. Martinem Benešem na adaptační kurz na Boží Dar. Žáci během prvního dne zvládli mnoho aktivit, při kterých se učili spolupracovat a řešit problémové situace.

            I další den se žáci věnovali mnoha aktivitám venku na čerstvém vzduchu, zahráli si běhací piškvorky, učili se "morseovku", navštívili muzeum a horskou službu. 

            Dnešní den je věnován programu Komunikace a týmová spolupráce s lektorkou Jitkou Rozhoňovou.

          • "ZLATÁ HOREČKA IV.C"

          • Třída IV.C se pod vedením paní učitelky Růžičkové v rámci předmětu Člověk a jeho svět vydala do okolí Smolných Pecí. Jejich cílem se staly odvalové haldy bývalého lomu na křemen, který zde byl těžen pro výrobu porcelánu ve Staré Roli. Žáci měli za úkol hledat drahé minerály- růženíny a turmalíny. Některým zdatným hledačům se podařilo objevit i sběratelské kousky. Děti si nalezené kameny ponechaly na památku. Cestou zpět do školy žáci rozvíjeli svůj orientační smysl. Učili se číst v mapě a určovali světové strany podle přírodních jevů.

          • "Hurá na dřevo"

          • V úterý 27.9. nás navštívili v rámci předmětu Člověk a jeho svět lektoři z designové galerie SUPERMARKET WC. Z jejich edice jsme si vybrali projekt "Hurá na dřevo". Žáci čtvrtých ročníků se seznámili se slovem design, ukázali si co je umělecká galerie a co vše se dá tvořit v rámci užitého umění. Následně se učebnou začalo nést radostné klepání, jak se žáci s vervou chopili kladívek. Během chvilky už pod rukama začala vznikat vozítka, která se dotvořila všemi možnými materiály. Radost udělalo i to, že si žáci poté vozítka mohli odnést. Byl to krásný program a také,někdy se fantazii opravdu meze nekladou :)

          • Adaptační pobyt 6.C na Božím Daru

          • Týden na horách

            V pondělí odjela téměř v plném počtu třída 6.C pod vedením třídní učitelky Mgr. Jany Mohrmannové na adaptační pobyt na Boží Dar. Žáci během prvních dní zvládli mnoho her, při kterých se učili spolupráci, návštěvu Štoly č. 1 v Jáchymově a exkurzi na stanici horské služby. Ve středu absolvovali program "Komunikace a týmová spolupráce" s lektorkou Jitkou Rozhoňovou, která se školou spolupracovala již v minulém roce v rámci projektu "Domluvíme se". Čtvrtek je věnován venkovním aktivitám a večer čeká děti bojovka...a zítra spokojený návrat domů.

          • Příběhy našich sousedů

          • Již podesáté se v letošním školním roce zapojí žáci 9.ročníku naší školy do projektu organizace Post Bellum – Příběhy našich sousedů pod vedením Mgr. Světlany Ševčíkové.  A i tentokráte se pokusíme zmapovat zajímavý příběh někoho, kdo prožil svůj život v minulém století.

          • Ohlédnutí za Adaptačním kurzem 6.A

          • „Kdo si hraje, nezlobí :O)“

            Dobrodružství 6.A na Božím Daru se nachýlilo ke konci. Všechny cíle, které jsme si před odjezdem na Adaptační kurz vytyčili, jsme splnili a v mnohém jsme překvapili sami sebe. Odjíždíme jako jedna parta, která se pomocí nejrůznějších aktivit, činnostního učení, komunikace a týmové spolupráce naučila, že „táhnout za jeden provaz“ umíme skvěle.

            V závěru jsme navštívili HORSKOU SLUŽBU na Božím Daru. Mohli jsme si prohlédnout vybavení místních záchranářů. Zajímal nás postup při záchraně života a ochraně zdraví lidí. Opakovali jsme si možnosti přivolání pomoci, využití aplikace Záchranka a její ovládání. Nakonec nás zajímalo, jak se může kdokoliv z nás stát záchranářem.

            Dále nás navštívila paní Jitka Rozhoňová, se kterou jsme rozvinuli komunikační dovednosti. Vysvětlili jsme si verbální a neverbální komunikaci, sestavili řadu ZOOM obrázků a hráli další týmové hry.

            Dnes se loučíme s Božím Darem a těšíme se na naše další dobrodružství. Mgr. Lucie Haaková

             

          • Poděkování rodiči.

          • Děkujeme paní Silvii Pokorné za krásný materiál, který věnovala škole pro žáky na výtvarné a pracovní činnosti. 

          • Adaptační pobyt 6.A

          • PO STOPÁCH SNĚŽNÉHO MUŽE

            V týdnu od 12. do 16. září probíhá adaptační kurz třídy 6.A na Božím Daru v penzionu „Houda Bouda“. Hlavním cílem je stmelení nově vznikajícího kolektivu, vzájemná spolupráce, odhalení schopností jedince i skupiny a seznámení mezi sebou. Náplní jsou různé společenské, strategické, seznamovací, zážitkové hry a kreativní činnosti, ve kterých se spolužáci lépe poznají. Soustředíme se na rozvoj komunikace a spolupráce. Vše je zakomponované do možností okolního terénu.

            Každý den získáváme nové dovednosti a rozvíjíme schopnosti získané. Seznamujeme se s historií města Boží Dar, na okruhu BOŽÍDARSKÉ RAŠELINIŠTĚ jsme kompletovali ve skupinách informace o místní fauně a floře. Vytvořili jsme společně naučné panely. Podmínkou bylo domluvit se a umět předat informace spolužákům ve srozumitelné podobě.

             „Každý jeden přiložil ruku k dílu.“

            Průběžně jsou zařazovány pohybové hry a týmové úkoly. V dalších dnech nás čeká: přednáška na stanici HORSKÉ SLUŽBY BOŽÍ DAR, hry na rozvoj spolupráce a nenásilné komunikace s lektorkou Jitkou Rozhoňovou, “Indiánská stopovačka v lese“, sběr a třídění přírodnin - koláž, dále pak „Pyžama - Party“, návštěva MUZEA Boží Dar. Na turistice využíváme aplikace: Živé hory, Krušné hory, Léčivé byliny a učíme se je funkčně využívat.

            Mgr. Lucie Haaková

          • VARYZÁŘÍ

          • Jak možná už mnozí víte, tento víkend 9. 9. – 10. 9. probíhá v Karlových Varech již několikátý ročník světelné instalace VARYZÁŘÍ. V letošním roce byla naše škola požádána o to, zda by s touto akcí nepomohla. Jedná se o světelnou instalaci u Alžbětiných lázní, která bude zahrnovat velké množství lampionů s karlovarskou tématikou. Na výrobě lampionů se podílela 5.A, 5.B a 4.B a byla to chvilkama opravdu makačka 😊. V pátek ihned po ránu vyrazila třída 4. A s paní učitelkou Pavlou Celerovou a Jitkou Strykovou na pomoc s instalací přímo do lázeňské zóny. Tímto bych ráda poděkovala všem, kteří se na akci podíleli a pomohli městu Karlovy Vary s přípravou této krásné a zajímavé umělecké akce. Užijte si VARY ZÁŘÍ 2022 😊a snad nás počasí moc nepřekvapí. 

          • Informace školní družiny

          •  

            Žáci jsou do školní družiny pro rok 2022/23 přijímáni do naplnění kapacity na základě řádně vyplněné přihlášky k zájmovému vzdělávání v ŠD zákonným zástupcem žáka.


            PROVOZ ŠD

            Ranní            6:00 – 8:00 hodin                                           

            Odpolední   11:40 – 16:30 hodin

            Provoz ranní ŠD probíhá v přízemí budovy ZŠ Školní ve IV. oddělení ŠD pro všechny řádně přihlášené žáky, včetně přípravných ročníků, které mají nově umístěny své třídy i oddělení ŠD v budově II. stupně ZŠ Truhlářská. Žádáme Vás o dodržování provozní doby ŠD a včasném vyzvedávání vašich dětí z ŠD. 

            V souladu s prováděcí Vyhláškou č. 74/2005 Sb., o zájmovém vzdělávání, v platném znění, stanovuje ředitelka školy výši úhrady za zájmové vzdělávání ŠD na měsíce září, říjen, listopad a prosinec 2022 se splatností do 15. září ve výši 1000,- Kč (tj. 250,- Kč /měsíčně) a na další měsíce leden až červen bude platba vypočtena podle vývoje aktuální ekonomické situace v ČR. Úhrada se zasílá na bankovní účet školy. Pokud nebude stanovená částka uhrazena včas, nebude moci být vaše dítě přijato do ŠD!

            Číslo účtu: 35–731 86 00 227/0100

            Částka (září–prosinec): 1000,- Kč

            Variabilní symbol 1

            Specifický symbol katalogové číslo žáka

            Do poznámky jméno žáka

             

            Kdo se bude o vaše děti starat ve školní družině?

            oddělení          vychovatel                              třída                             umístění/budova

            I.                     Mgr. Irena Volfová, DiS.          4. A, 2.B, 5.C              1. patro/I. stupeň

            II.                    Denisa Pavlasová                     3. A, 3. D                    1. patro/I. stupeň

            III.                   Jana Puchýřová                        1. C, 1. B                    1. patro/I. stupeň

            IV.                   M. M. Matysová                        2. C, 2. B                     přízemí/I. stupeň

            V.                    Ivana Vítová                              2. A, 2. B                     2. patro/I. stupeň

            VI.                   František Skoták                       1. A, 1. B                    2. patro/I. stupeň

            VII.                  Jana Tatarková                        4. B, 4. C, 5.A              1. patro/II. stupeň

            VIII.                 Terezie Pokorná                      3. B, 3. C, 5. B             1. patro/II. stupeň

            IX.                   Romana Vicanová                   0. A, 0. B                    1. patro/II. stupeň

             

          • Volno ředitele školy

          • V souladu s ustanovením § 24, odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) vyhlašuje ředitelka školy z provozních důvodů na dny 1. 9. 2022 a 2. 9. 2022 volno ředitele školy.

            Školní rok bude zahájen dne 5. 9. 2022, vyučování pro všechny ročníky 8:00 - 8:45.

            Obědy budou vydávány od 10:30 - 12:30. Na tento den je nutné si oběd individuálně přihlásit.

            Třídní schůzky 6. ročníků proběhnou dne 5. 9. 2022 od 17:00.

            Ve dnech 6. a 7. 9. 2022 výuka na prvním stupni 8:00 - 11:40, na druhém stupni 8:00 - 12:35.

            Od 8. 9. 2022 výuka dle rozvrhu ve všech třídách.

            Prosím o sdílení této informace s ohledem na prázdninový čas a děkuji za pochopení.

            Mgr. Jana Krausová, ředitelka školy 

          • Školní výlet 1.A

          • Žáci 1. A s paní učitelkou Novotnou a šesti rodiči navštívili 28.6. Zoopark v Chomutově. Dětem se líbila nejen zvířata a dětská hřiště, ale i cesta vlakem.

          • 7.B na výletě...

          • Dne 24. 6. se žáci 7. B vydali na pěší výlet po Karlových Varech. Autobus nás dopravil do ulice Na Vyhlídce. Naše kroky vedly na stezku Jeana de Carro, kterou většina z nás navštívila vůbec poprvé. Prohlédli jsme si nově opravené Vřídlo a pak jsme pokračovali lanovkou k rozhledně Diana. Po návštěvě zookoutku, rozhledny a motýlího domu jsme se po nezbytném občerstvení vydali pěšky zpět do Staré Role.

          • Provoz školy

          •                  PROVOZNÍ DOBA SEKRETARIÁTU ŠKOLY BĚHEM HLAVNÍCH ŠKOLNÍCH PRÁZDNIN

            2022   v pracovní dny 9:00 – 12:00

             

            1.7. - 14.7.           budova Školní (777 362 938)

            15.7. - 25.7.                   d o v o l e n á

            26.7. - 5.8.            budova Truhlářská (775 851 620)

            8.8. - 13.8.            budova Školní (777 362 938)

            15.8. - 22.8.          budova Truhlářská (775 851 620)

            od 23.8.                 provoz na obou budovách

          • Procházka 1.A po Karlových Varech

          • Žáčci 1.A se 21.6. prošli údolím řeky Teplé. Nejprve se svezli lanovkou od Imperiálu na Divadelní náměstí, potom prošli karlovarské kolonády, prohlédli si nově otevřené karlovarské Vřídlo a další prameny. Nechyběla ani oplatka se zmrzlinou. 

          • Školní výlet 2.A a 2.C

          • Ve středu 22. června vyrazili žáci třídy 2. A a 2.C vlakem na zasloužený školní výlet. Náš cíl byl státní hrad a zámek v Bečově nad Teplou, kde nás čekala komentovaná prohlídka Relikviáře svatého Maura. Expozice nás vrátila do minulosti a provedla nás napínavým příběhem, který se pojí s tajemstvím tohoto skrytého pokladu. Užili jsme si i zámeckou zahradu, kde jsme zkoušeli chůzi na chůdách. Nechyběla ani zmrzlina, penízek hozený do fontány pro štěstí a nějaký ten drobný suvenýr na památku. 

          • Peer program

          • Na páteční dopoledne jsme si spolu s kamarády z parlamentu připravili peer program na téma první pomoc. Akce byla zaměřena na 3. ročníky, postupně se na našich šesti stanovištích vystřídali žáci 3.A, 3.B a 3.C. Počasí nám přálo, proto jsme akci mohli připravit na hřišti prvního stupně.

            Děti si mohly prakticky vyzkoušet ošetření popálenin, zlomeniny, oživování, pomoc při epileptickém záchvatu, transport zraněného medvěda a volání na linku první pomoci. Na konci byli vždy vyhlášeni nejlepší malí zdravotníci, každý byl odměněn certifikátem a malou sladkostí.

            Velké díky patří zúčastněním parlamenťákům, kteří působili jako moderátoři, mentoři i jako figuranti. Také bych velmi ráda poděkovala Lucce Hrabákové z 8.A, která nám pro třeťačky diplomy navrhla a namalovala.

          • Ocenění Města Karlovy Vary

          • Ve středu 15.6.2022 v prostorách auly ZŠ Šmeralova ocenilo Město Karlovy Vary nejúspěšnější žáky a pedagogy. Pamětní listy a drobné dárky převzaly vybrané osobnosti jednotlivých škol, které vynikají svými výsledky, úspěchy a věnují se práci nad rámec svých povinností.

            Za naši školu ocenění obdržela za I. stupeň žákyně 5. C Karolína Kučerová, za II. stupeň získal cenu Adam Kučera z 8. C. Oba žáci skvěle reprezentují školu. Vynikají svými vědomostmi a znalostmi. Jsou oblíbení v třídním kolektivu, spolehliví, učí se s chutí a se zájmem.

            Za vynikající práci učitele a přístup k žákům získala ocenění Mgr. Světlana Ševčíková. Gratulujeme!

          • Exkurze do Porcelánové školičky

            První říjnové pondělí strávily třídy 3. B a 5. A příjemné dopoledne v Porcelánové školičce v Nové Roli. Pro páťáky to už byla druhá návštěva, přesto si rádi oživili své vzpomínky na výrobu talířů, hrníčků, misek. Opět si všichni odekorovali svůj vlastní hrneček či talířek. Poděkování patří paní lektorce, která se nám celou dobu plně věnovala.

          • Adaptační výjezd 6.B

            V pondělí 3.10.2022 odjela téměř v plném počtu třída 6.B s třídním učitelem Mgr. Martinem Benešem na adaptační kurz na Boží Dar. Žáci během prvního dne zvládli mnoho aktivit, při kterých se učili spolupracovat a řešit problémové situace.

            I další den se žáci věnovali mnoha aktivitám venku na čerstvém vzduchu, zahráli si běhací piškvorky, učili se "morseovku", navštívili muzeum a horskou službu.

          • "ZLATÁ HOREČKA IV.C"

            Třída IV.C se pod vedením paní učitelky Růžičkové v rámci předmětu Člověk a jeho svět vydala do okolí Smolných Pecí. Jejich cílem se staly odvalové haldy bývalého lomu na křemen, který zde byl těžen pro výrobu porcelánu ve Staré Roli. Žáci měli za úkol hledat drahé minerály- růženíny a turmalíny. Některým zdatným hledačům se podařilo objevit i sběratelské kousky. Děti si nalezené kameny ponechaly na památku. Cestou zpět do školy žáci rozvíjeli svůj orientační smysl. Učili se číst v mapě a určovali světové strany podle přírodních jevů.

          • "Hurá na dřevo"

            V úterý 27.9. nás navštívili v rámci předmětu Člověk a jeho svět lektoři z designové galerie SUPERMARKET WC. Z jejich edice jsme si vybrali projekt "Hurá na dřevo". Žáci čtvrtých ročníků se seznámili se slovem design, ukázali si co je umělecká galerie a co vše se dá tvořit v rámci užitého umění. Následně se učebnou začalo nést radostné klepání, jak se žáci s vervou chopili kladívek. Během chvilky už pod rukama začala vznikat vozítka, která se dotvořila všemi možnými materiály. Radost udělalo i to, že si žáci poté vozítka mohli odnést. Byl to krásný program a také,někdy se fantazii opravdu meze nekladou :)

          • Adaptační pobyt 6.C na Božím Daru

            Týden na horách

            V pondělí odjela téměř v plném počtu třída 6.C pod vedením třídní učitelky Mgr. Jany Mohrmannové na adaptační pobyt na Boží Dar. Žáci během prvních dní zvládli mnoho her, při kterých se učili spolupráci, návštěvu Štoly č. 1 v Jáchymově a exkurzi na stanici horské služby. Ve středu absolvovali program "Komunikace a týmová spolupráce" s lektorkou Jitkou Rozhoňovou, která se školou spolupracovala již v minulém roce v rámci projektu "Domluvíme se". Čtvrtek je věnován venkovním aktivitám a večer čeká děti bojovka...a zítra spokojený návrat domů.

          • Příběhy našich sousedů

            Již podesáté se v letošním školním roce zapojí žáci 9.ročníku naší školy do projektu organizace Post Bellum – Příběhy našich sousedů pod vedením Mgr. Světlany Ševčíkové. A i tentokráte se pokusíme zmapovat zajímavý příběh někoho, kdo prožil svůj život v minulém století.

          • Ohlédnutí za Adaptačním kurzem 6.A

            „Kdo si hraje, nezlobí :O)“

            Dobrodružství 6.A na Božím Daru se nachýlilo ke konci. Všechny cíle, které jsme si před odjezdem na Adaptační kurz vytyčili, jsme splnili a v mnohém jsme překvapili sami sebe. Odjíždíme jako jedna parta, která se pomocí nejrůznějších aktivit, činnostního učení, komunikace a týmové spolupráce naučila, že „táhnout za jeden provaz“ umíme skvěle.

          • Adaptační pobyt 6.A

            PO STOPÁCH SNĚŽNÉHO MUŽE

            V týdnu od 12. do 16. září probíhá adaptační kurz třídy 6.A na Božím Daru v penzionu „Houda Bouda“. Hlavním cílem je stmelení nově vznikajícího kolektivu, vzájemná spolupráce, odhalení schopností jedince i skupiny a seznámení mezi sebou. Náplní jsou různé společenské, strategické, seznamovací, zážitkové hry a kreativní činnosti, ve kterých se spolužáci lépe poznají. Soustředíme se na rozvoj komunikace a spolupráce. Vše je zakomponované do možností okolního terénu.

          • VARYZÁŘÍ

            Jak možná už mnozí víte, tento víkend 9. 9. – 10. 9. probíhá v Karlových Varech již několikátý ročník světelné instalace VARYZÁŘÍ. V letošním roce byla naše škola požádána o to, zda by s touto akcí nepomohla. Jedná se o světelnou instalaci u Alžbětiných lázní, která bude zahrnovat velké množství lampionů s karlovarskou tématikou. Na výrobě lampionů se podílela 5.A, 5.B a 4.B a byla to chvilkama opravdu makačka 😊. V pátek ihned po ránu vyrazila třída 4. A s paní učitelkou Pavlou Celerovou a Jitkou Strykovou na pomoc s instalací přímo do lázeňské zóny. Tímto bych ráda poděkovala všem, kteří se na akci podíleli a pomohli městu Karlovy Vary s přípravou této krásné a zajímavé umělecké akce. Užijte si VARY ZÁŘÍ 2022 😊a snad nás počasí moc nepřekvapí.

          • Informace školní družiny

            Žáci jsou do školní družiny pro rok 2022/23 přijímáni do naplnění kapacity na základě řádně vyplněné přihlášky k zájmovému vzdělávání v ŠD zákonným zástupcem žáka.


            PROVOZ ŠD

            Ranní 6:00 – 8:00 hodin

            Odpolední 11:40 – 16:30 hodin

            Provoz ranní ŠD probíhá v přízemí budovy ZŠ Školní ve IV. oddělení ŠD pro všechny řádně přihlášené žáky, včetně přípravných ročníků, které mají nově umístěny své třídy i oddělení ŠD v budově II. stupně ZŠ Truhlářská. Žádáme Vás o dodržování provozní doby ŠD a včasném vyzvedávání vašich dětí z ŠD.

          • Volno ředitele školy

            V souladu s ustanovením § 24, odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) vyhlašuje ředitelka školy z provozních důvodů na dny 1. 9. 2022 a 2. 9. 2022 volno ředitele školy.

            Školní rok bude zahájen dne 5. 9. 2022, vyučování pro všechny ročníky 8:00 - 8:45.

          • 7.B na výletě...

            Dne 24. 6. se žáci 7. B vydali na pěší výlet po Karlových Varech. Autobus nás dopravil do ulice Na Vyhlídce. Naše kroky vedly na stezku Jeana de Carro, kterou většina z nás navštívila vůbec poprvé. Prohlédli jsme si nově opravené Vřídlo a pak jsme pokračovali lanovkou k rozhledně Diana. Po návštěvě zookoutku, rozhledny a motýlího domu jsme se po nezbytném občerstvení vydali pěšky zpět do Staré Role.

          • Provoz školy

            PROVOZNÍ DOBA SEKRETARIÁTU ŠKOLY BĚHEM HLAVNÍCH ŠKOLNÍCH PRÁZDNIN

            2022 v pracovní dny 9:00 – 12:00

            1.7. - 14.7. budova Školní (777 362 938)

            15.7. - 25.7. d o v o l e n á

            26.7. - 5.8. budova Truhlářská (775 851 620)

            8.8. - 13.8. budova Školní (777 362 938)

          • Školní výlet 2.A a 2.C

            Ve středu 22. června vyrazili žáci třídy 2. A a 2.C vlakem na zasloužený školní výlet. Náš cíl byl státní hrad a zámek v Bečově nad Teplou, kde nás čekala komentovaná prohlídka Relikviáře svatého Maura. Expozice nás vrátila do minulosti a provedla nás napínavým příběhem, který se pojí s tajemstvím tohoto skrytého pokladu. Užili jsme si i zámeckou zahradu, kde jsme zkoušeli chůzi na chůdách. Nechyběla ani zmrzlina, penízek hozený do fontány pro štěstí a nějaký ten drobný suvenýr na památku.

          • Peer program

            Na páteční dopoledne jsme si spolu s kamarády z parlamentu připravili peer program na téma první pomoc. Akce byla zaměřena na 3. ročníky, postupně se na našich šesti stanovištích vystřídali žáci 3.A, 3.B a 3.C. Počasí nám přálo, proto jsme akci mohli připravit na hřišti prvního stupně.

            Děti si mohly prakticky vyzkoušet ošetření popálenin, zlomeniny, oživování, pomoc při epileptickém záchvatu, transport zraněného medvěda a volání na linku první pomoci. Na konci byli vždy vyhlášeni nejlepší malí zdravotníci, každý byl odměněn certifikátem a malou sladkostí.

          • Ocenění Města Karlovy Vary

            Ve středu 15.6.2022 v prostorách auly ZŠ Šmeralova ocenilo Město Karlovy Vary nejúspěšnější žáky a pedagogy. Pamětní listy a drobné dárky převzaly vybrané osobnosti jednotlivých škol, které vynikají svými výsledky, úspěchy a věnují se práci nad rámec svých povinností.

            Za naši školu ocenění obdržela za I. stupeň žákyně 5. C Karolína Kučerová, za II. stupeň získal cenu Adam Kučera z 8. C. Oba žáci skvěle reprezentují školu. Vynikají svými vědomostmi a znalostmi. Jsou oblíbení v třídním kolektivu, spolehliví, učí se s chutí a se zájmem.